Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

VCA code 95 e-learning

VCA code 95 e-learning is ontwikkeld voor de nascholingscursus VCA code 95 (U05-2). Dit lesmateriaal is gecertificeerd door het CBR. Een goedgekeurd lesplan is per mail aan te vragen: zie de keuze Lesplannen code 95 hierboven in het menu.

Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

  • Online leren
  • 1 jaar onbeperkt toegang
  • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen, kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het (Proef)examen of de Eindtoets.

Bij afname van 1 ex. € 14,95
Bij afname van 25 ex. € 13,95
Bij afname van 50 ex. € 12,95
Bij afname van 100 ex. € 12,50

Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Na elk van de 9 hoofdstukken zijn meerkeuzevragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt. Bij een foutief antwoord wordt aangegeven wat het juiste antwoord had moeten zijn. 

Als alle hoofdstukvragen zijn gemaakt is er een mogelijkheid een eindtoets te maken. Na het maken van de eindtoets is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn.

Na het slagen voor de eindtoets krijgt de cursist een certificaat per mail toegezonden.