• Meest recente eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

BHV-herhaling

BHV-herhaling is als e-learning (digiboek) leverbaar. Dit digiboek is bestemd voor de herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener (BHV). Ook voor Code 95! De inhoud is conform de actuele richtlijnen van onder andere het Oranje Kruis, Nikta en het Instituut voor Fysieke Veiligheid. De twee deelmodules Eerste Hulp en Brand(bestrijding) & Ontruiming zijn apart te verkrijgen.

Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

  • Online leren
  • 1 jaar onbeperkt toegang
  • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het proefexamen.

Bij afname van 1 ex. € 9,95
Bij afname van 25 ex. € 8,95
Bij afname van 50 ex. € 8,50
Bij afname van 100 ex. € 7,50

E-learning (digiboek)

Kleurenillustraties, films, voorleesfunctie en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Dit digiboek begint met een Entreetoets. Met de Entreetoets test je eerst in hoeverre je de eerder opgedane kennis van de lesstof (nog) beheerst.

Om aan het (Proef)examen te kunnen beginnen moeten eerst alle vragen van de Entreetoets worden gemaakt. Na het slagen voor het (Proef)examen is er een certificaat te downloaden.