Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Bedrijfshulpverlener (BHV) Herhaling

E-learning

Bedrijfshulpverlener (BHV) Herhaling is bestemd voor de herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener (BHV). De leerstof Eerste Hulp is conform de actuele richtlijnen Eerste Hulp 2021 van onder andere de Nederlandse Reanimatieraad, het Oranje Kruis, Nikta en de leerstof Brand(bestrijding) & Ontruiming van het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid. De twee deelmodules Eerste Hulp Herhaling en Brand(bestrijding) & Ontruiming Herhaling zijn ook apart te verkrijgen.

Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

  • Online leren
  • 1 jaar onbeperkt toegang
  • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen, kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het (Proef)examen of de Eindtoets.

Bij afname van 1 ex. € 9,95
Bij afname van 25 ex. € 8,95
Bij afname van 50 ex. € 8,50
Bij afname van 100 ex. € 7,50

Actueel conform de laatste richtlijnen - Na aanschaf meteen beschikbaar - Voortgangsmonitor cursisten - Ook voor mobiel / tablet

Kleurenillustraties, films, voorleesfunctie en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Dit digiboek begint met een Entreetoets. Met de Entreetoets test je eerst in hoeverre je de eerder opgedane kennis van de lesstof (nog) beheerst.

Om aan het (Proef)examen te kunnen beginnen moeten eerst alle vragen van de Entreetoets worden gemaakt. Na het maken van het (Proef)examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn.

Na het slagen voor het (proef)examen krijgt de cursist een certificaat per mail toegezonden. Het certificaat van het (Proef)examen kan fungeren als toegang tot de praktijkles.

ISBN/EAN 9789079007882
Taal Nederlands