• Meest recente eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Leveringsvoorwaarden


De op deze website vermelde prijzen zijn exclusief BTW. De BTW op leveringen van papieren boeken bedraagt 6%, de BTW op e-learning (digiboeken) bedraagt 21%.

Voor het leveren van papieren boeken berekenen wij bij afname van minder dan 50 stuks verpakkings- en verzendkosten. Een brievenbuspakket kost € 4,50. Een pakket tot 10 kg € 8,50, een pakket tot 30 kg € 12,50. Vanaf 50 stuks is de levering franco huis.

Tijdens het bestellen worden de (eventuele) verpakkings- en verzendkosten en de BTW zichtbaar.

Alle papieren boeken worden voor verzending zorgvuldig gecontroleerd. Mocht er desondanks iets niet juist zijn, stuur ons dan direct na ontvangst een mail met je klacht, zodat we het probleem meteen kunnen oplossen. Stuur in geen geval zonder overleg zomaar iets terug.

E-learning kan niet worden teruggenomen. Eenmaal naar de cursist verstuurde digiboeken zijn maximaal 1 jaar te gebruiken.

Particulier

Je bestelling wordt geleverd na vooruitbetaling. Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling verzonden. Een papieren boek wordt verzonden naar het opgegeven adres. De toegang tot de e-learning (digiboek) wordt meteen per e-mail verzonden. Het digiboek staat op naam van de besteller.

Opleiders

Bestellingen worden in principe geleverd na vooruitbetaling. In overleg is levering op factuur mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

Bestelde e-learning is meteen beschikbaar. Het vervolgens verzenden van de toegang tot de digiboeken naar cursisten doe jezelf of kun je de opdrachtgever laten doen. Meer informatie vind je op deze webpagina.

Levertermijn

Papieren boeken worden in principe binnen 48 uur verzonden. Voor papieren boeken met een eigen omslag geldt een levertermijn van circa twee weken na goedkeuring van het kaftontwerp.