Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Professioneel cursusmateriaal
voor opleiders van nu.

Wij zijn een moderne uitgeverij van gunstig geprijsd, kwalitatief hoogstaand lesmateriaal op het gebied van veiligheid op de werkvloer. 

Onze filosofie van uitgeven is uniek. Wij steken veel energie in het contact met klanten. Door de nauwe samenwerking met opleiders ontstaat een dynamisch product dat aansluit bij de opleidingspraktijk. Onze klanten denken actief mee over de inhoud van het lesmateriaal. De geldende eindtermen en richtlijnen zijn daarbij het uitgangspunt. 

Er wordt ook veel aandacht besteed aan de uitstraling die de opleider aan het lesmateriaal wil geven. Wij zijn de enige uitgeverij die papieren boeken en e-learning personaliseren.

Meer dan 20 titels op het gebied van veilig werken en hulpverlening

als papieren boek en e-learning.

Service

We steken veel energie in klanttevredenheid. Vragen worden snel beantwoord, problemen voortvarend opgelost en suggesties zijn altijd welkom. 

Scherpe prijs

Als succesvolle, onafhankelijke uitgever van cursusmateriaal zijn we in staat zeer lage prijzen te hanteren.

Personaliseren

Binnen 2 weken kun je beschikken over papieren boeken voorzien van een eigen kaft.
E-learning kan aangevuld worden met eigen tekst, foto's en films.

Gepersonaliseerde cursusboeken

Binnen 2 weken kan een opleider beschikken over papieren boeken met een eigen kaft. Niet alleen kan er een logo op de kaft worden geplaatst, maar bijvoorbeeld ook informatie over de opleidingen of eigen fotomateriaal uit de praktijk. 

Meer informatie

Kijk hoe een kaft er met je eigen logo uitziet

Upload je logo om je boek te personaliseren.

Wat klanten over ons zeggen

"hetveiligheidsboek.nl maakt het verschil voor mij als opleider van e-learning. Heb je ideeën, uitdagingen of suggesties dan staan zij voor je klaar.
Het systeem werkt simpel en doeltreffend. Ook hebben zij vele connecties naar de organisaties waar je wellicht aangesloten bent als opleider. Het team van hetveiligheidsboek.nl is bereid om te communiceren voor jou en als brug te fungeren indien nodig."
Jason HengeveldE&J BHV Opleidingen
"Vetraned maakt al sinds jaren gebruik van de diensten van hetveiligheidsboek.nl. Wij ervaren de samenwerking als ontzettend prettig. De communicatielijnen zijn kort en suggesties worden serieus overwogen en vaak snel geïmplementeerd. Er wordt altijd met de klant meegedacht."
Richard DohmenVeTraNed
"Wat hebben wij een ontzettend prettige samenwerking met hetveiligheidsboek.nl.
Ze staan altijd voor je klaar, denken in oplossingen en vooral met je mee! Heel fijn.
De lijntjes zijn kort en de bereikbaarheid is heel goed."
Irene StoopBeCare
"Wij werken intensief samen met hetveiligheidsboek.nl, hierbij maken wij gebruik van het cursusboek en de e-learning modules voor onze reguliere en Incompany BHV trainingen. Het contact met hetveiligheidsboek.nl is vanaf dag één goed, het wekelijks contact met Yvonne en Bibi is prettig en niets is te veel gevraagd. De koppeling met ons LMS werkt zoals het zou moeten horen en wij worden bij elke relevante update persoonlijk op de hoogte gebracht wat dit voor BHVNederland kan betekenen."
Mike van GoghBHVNederland
"Sinds een aantal maanden maken wij gebruik van de gepersonaliseerde BHV- en Eerste Hulp aan Kinderen-boeken van hetveiligheidsboek.nl. Deze boeken zien er professioneel, overzichtelijk en duidelijk uit. Daarnaast nemen wij verschillende digiboeken van hetveiligheidsboek.nl af. De lesstof in deze digiboeken is voor de cursist heel toegankelijk, zonder moeilijke inlogprocedures. Daarnaast kan de voortgang van de cursisten heel makkelijk worden bijgehouden in het opleidersaccount. Niet alleen de duidelijke lesstof, het gemak wat de cursist ervaart, maar ook de korte lijntjes bij vragen maakt dat wij heel tevreden zijn met hetveiligheidsboek.nl!"
Ruben HartogLevensreddend
"Wij maken al jaren gebruik van e-learning bij onze trainingen, maar onze cursisten ondervonden regelmatig problemen bij het inloggen. Via een collega opleider kwamen wij in contact met hetveiligheidsboek.nl en wij hebben een pilot gedraaid en kregen alleen maar positieve reacties van de cursisten. Het bestellen, het eventuele telefonische contact, het inplannen en versturen van de e-learning… alles werkt lekker en vlot. Kortom, een bedrijf wat met je meedenkt en een mooi(e) product(en) levert. Wij zijn blij dat wij hetveiligheidsboek.nl hebben ontdekt."
Edwin BlankestijnVosselman Bedrijfsopleidingen