Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

BHV, VCA en EHBO
e-learning voor opleiders van nu.

De e-learnings van hetveiligheidsboek.nl bevatten alle theorie die je nodig hebt om je cursisten of studenten goed voor te bereiden op het examen. Ons cursusmateriaal wordt volledig opgesteld volgens de laatste eind- en toetstermen en richtlijnen van organisaties als de SSVV, de Nederlandse Reanimatie Raad, NIKTA en het Oranje Kruis. 

✔ Makkelijk online leren, waar je ook bent

✔ Interactief: video's,  oefenvragen, luister- en aanteken-functie 

 ✔ Handig cursistenbeheer , waaronder inzicht in slagingspercentage en tijdsduur


Bekijk de titels in de webshop

Eigen lesstof toevoegen

Voeg je eigen lesstof toe of maak de startpagina extra persoonlijk met je eigen content. 

Laptop, mobiel en tablet

Altijd en overal toegankelijk. Het enige wat je nodig hebt is een device én een internetverbinding. 

Staffelprijzen

Meer stuks nodig? Dankzij onze staffelprijzen is dat extra voordelig. 
De voordelen van de e-learning van hetveiligheidsboek.nl 

Met de e-learnings van hetveiligheidsboek.nl kunnen opleiders cursisten volledig digitaal lesmateriaal aanbieden. Cursisten kunnen de theorie leren waar ze maar willen, het enige wat ze nodig hebben is een device en een internetverbinding! 

Houd de voortgang van cursisten nauwlettend in de gaten

Personaliseer de lesstof, de startpagina én het certificaat

Volledig whitelabel versturenHerhalings-titels

Elk jaar door precies dezelfde theorie heen moeten lopen: dat is natuurlijk niet leuk of motiverend. Al helemaal als je de meeste kennis nog paraat hebt. Daarom hebben wij ook herhalings-titels in ons assortiment. Door middel van een Entree-toets kan een cursist eerst zijn / haar actuele kennis toetsen, om daarna specifiek de theorie te behandelen waar nog wat gewonnen kan worden. Aanvullend kan een opleider zelf wat extra verdieping toevoegen, zodat het voor de cursist elk jaar leuk blijft om te leren! 

Naar de webshop

E-learnings & lesboeken

Gecertificeerd door de NRR

Onze module Reanimatie is erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. Deze module is verwerkt in alle BHV en EHBO producten van hetveiligheidsboek.nl.Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacy voorwaarden.


Alles wat je moet weten over onze e-learning

Wat is een e-learning?

Onze e-learnings zijn digitale boeken met interactieve mogelijkheden, zoals een voorleesfunctie, hoofdstukvragen en video's. Zowel opleiders als cursisten kunnen door middel van een mobiel, tablet of laptop inloggen in hun eigen omgeving. 

Waarom is een e-learning een goede optie voor je cursisten?

De interactieve elementen maken leren nóg leuker. Cursisten kunnen bijvoorbeeld het lesmateriaal laten voorlezen, direct aantekeningen maken, en vragen stellen aan hun opleider. Door hoofdstukvragen en een proefexamen kan je ze toetsen of ze de lesstof beheersen.

Hoe bestel ik een e-learning?

Het is mogelijk om één bestelling onder te verdelen in meerdere cursusgroepen of klassen. Er kan hierbij dus optimaal geprofiteerd worden van een goedkopere staffelprijs bij grotere aantallen. De nog niet verstuurde (op naam gezette) digiboeken blijven onbeperkt geldig.

Hoe verstuur ik een e-learning naar mijn cursisten?

Na het bestellen van digiboeken krijgt de opleider allereerst de mogelijkheid om de startpagina in het digiboek van de cursist aan te passen. De startpagina is de eerste pagina die de cursisten te zien krijgen als ze inloggen in het digiboek. Je kunt de hierin reeds ingevulde tekst laten staan, aanvullen of verwijderen. Het is dus mogelijk zelf een tekst aan te maken waarin je bijvoorbeeld de cursisten welkom heet, de lesdagen vermeldt of opdrachten geeft. De tekst op de startpagina kan altijd gewijzigd worden. Vervolgens kunnen handmatig of via een CSV de namen en e-mailadressen van de cursisten worden ingevoerd.

Kan ik de voortgang van mijn cursisten bijhouden?

Jazeker! Nadat de e-learnings zijn verstuurd naar de cursisten kun je de voortgang gaan volgen, d.w.z. je kunt kijken óf ze iets hebben gedaan met het gestuurde digiboek en zo ja, wat. Je kunt zien hoe lang de cursist ingelogd is geweest in zijn digiboek. Ook is zichtbaar hoeveel toetsvragen hij heeft gemaakt van elk hoofdstuk. En je kunt zien of het (Proef)examen is gemaakt en wat de uitslag daarvan was. Mocht de cursist geslaagd zijn, dan is het certificaat ook door de opleider te downloaden in het geval de cursist het certificaat kwijt is.

Kan ik mijn eigen opleidersinformatie kwijt in de e-learning?

Als opleider heb je de keus (via de functie ‘Extra lesstof toevoegen’ in je opleidersaccount) om de lesstof in het digiboek uit te breiden met eigen tekst, afbeeldingen en/of films. De cursist ziet deze toevoeging(en) in zijn digiboek als aanvulling (A) onder de hoofdstukken. Datgene wat je toevoegt kan altijd weer gewijzigd of verwijderd worden.

Ook is het mogelijk om het certificaat, dat de cursist ontvangt nadat hij geslaagd is voor het (Proef)examen, te voorzien van (een paar regels) eigen tekst.

Het eigen logo van de opleider zetten we standaard in de e-learning. De opleider kan zelf (per cursusgroep) ook het logo van zijn klant in het digiboek zetten.

Wat kan ik aanpassen in de e-learning?

Het is mogelijk om met de e-learnings van hetveiligheidsboek.nl de lesstof uit te breiden, de startpagina aan te passen, het certificaat te personaliseren en eigen logo's toevoegen. 

Hoe lang is een e-learning geldig?

Na aankoop is de e-learning onbeperkt beschikbaar. Zodra deze wordt verzonden naar een cursist is de e-learning één jaar geldig. 

Ik heb nog enkele vragen, waar moet ik zijn?

Bij vragen staat ons team altijd voor je klaar, neem contact met ons op via de telefoon of mail.