Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Personaliseren van het lesmateriaal

Zowel onze papieren boeken als de e-learning (digiboeken) zijn te personaliseren. Hiermee kun je als opleider je eigen uitstraling aan het lesmateriaal geven.

Personaliseren van papieren boeken

De papieren boeken kunnen worden voorzien van een omslag naar eigen ontwerp. Dit kan al bij een afname van 25 stuks van een titel; bij een afname van 100 stuks is dit gratis.

Op verzoek sturen wij een template van de eigen kaft en de technische informatie. Deze is ook te downloaden in je eigen account. Aan de hand hiervan maak je het ontwerp: je kunt bijvoorbeeld je logo, eigen foto's en/of informatie over je opleidingen op de omslag plaatsen.

Na ontvangst van je ontwerp worden de boeken binnen 2 weken vervaardigd.

Voor grotere afnames is het mogelijk ook de inhoud aan te passen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Personaliseren van e-learning (digiboeken)

Het logo van de opleider wordt door ons in het digiboek van al zijn cursisten geplaatst. Daarnaast kan de opleider zelf het logo van zijn klant per cursusgroep in de e-learning zetten.

Via de beheerfunctie in zijn account kan de opleider extra informatie in de startpagina van het digiboek vermelden. Het is zelfs mogelijk om extra lesstof, foto's en/of films aan het digiboek toe te voegen. Het certificaat dat een cursist krijgt toegemaild na het slagen voor het (Proef)examen kan ook voorzien worden van een paar regels eigen tekst.

Voor grotere afnames is het mogelijk ook de inhoud aan te passen. Neem contact met ons op voor meer informatie.