Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Basisveiligheid (B-VCA)

E-learning

Basisveiligheid (B-VCA) bevat alle leerstof om het diploma B-VCA te behalen. De inhoud is conform de actuele eind- en toetstermen van de SSVV. Er zijn in deze uitgave veel (oefen)examenvragen (inclusief de nieuwe vraagvormen) opgenomen. Er is voor VCA Code 95 een speciale e-learningsversie beschikbaar.

Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

  • Online leren
  • 1 jaar onbeperkt toegang
  • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen, kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het (Proef)examen of de Eindtoets.

Bij afname van 1 ex. € 14,95
Bij afname van 25 ex. € 13,95
Bij afname van 50 ex. € 12,95
Bij afname van 100 ex. € 12,50

Papieren boek

Het papieren boek is inhoudelijk gelijk aan de e-learning: ze zijn naast elkaar te gebruiken.

Kleurenillustraties en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Na elk van de 12 hoofdstukken zijn oefenvragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt.

Na het laatste hoofdstuk volgt een (Proef)examen. Dit (Proef)examen bevat alle vraagvormen zoals die in de huidige VCA-examens worden gehanteerd.

De juiste antwoorden van alle vragen worden aan het einde van het boek vermeld.

De volgorde van de paragrafen is gelijk aan die van het boek Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA incl. VIL-VCU).

Voor opleiders is bij grotere afnames op verzoek een gratis PowerPoint-presentatie beschikbaar.

Actueel conform de laatste richtlijnen - Na aanschaf meteen beschikbaar - Voortgangsmonitor cursisten - Ook voor mobiel / tablet

De e-learning is inhoudelijk gelijk aan het papieren boek: ze zijn naast elkaar te gebruiken.

Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Na elk van de 12 hoofdstukken zijn meerkeuzevragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt. Bij een foutief antwoord wordt aangegeven wat het juiste antwoord had moeten zijn. 

Als alle hoofdstukvragen zijn gemaakt is er een mogelijkheid een volledig (Proef)examen te maken. In dit (Proef)examen zijn de nieuwe vraagvormen opgenomen. Na het maken van het (proef)examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn. 

Na het slagen voor het (Proef)examen krijgt de cursist een certificaat per mail toegezonden. Het certificaat van het (Proef)examen kan fungeren als toegang tot de praktijkles.

De volgorde van de paragrafen is gelijk aan die van de digiboeken Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU).

ISBN/EAN 9789079007905
Taal Nederlands