Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Moderne uitgeverij op het gebied van veiligheid op de werkvloer

hetveiligheidsboek.nl levert al meer dan 15 jaar cursusmateriaal aan kleine en grote opleiders, scholen en examenbureaus. We hebben inmiddels honderdduizenden exemplaren verkocht. We onderscheiden ons door de kwaliteit van ons lesmateriaal, het actief luisteren naar onze klanten én de snelheid waarmee wij handelen. 

  

Service

Bij hetveiligheidsboek.nl staat service voorop. Persoonlijk, hartelijk én snel!

Vooruitstrevend

We zijn dagelijks bezig met de toekomst van veiligheid op de werkvloer. Met de leeroplossingen van morgen. 

Voor én met opleiders

Samen zorgen we voor het beste resultaat. Ons lesmateriaal wordt daardoor samen met opleiders vervaardigd. 

  

Al 15 jaar hetveiligheidsboek.nl

Ongeveer 15 jaar geleden richtte Willy een nieuw bedrijf op: hetveiligheidsboek.nl. Het begon allemaal klein. Zelf factuurtjes in Word typen, een eigen lijmmachine om boeken te maken en deze vervolgens zelf inpakken en naar de post brengen. Het uitgangspunt hierbij was (toen al) klanttevredenheid. Onze klanten moesten niet alleen tevreden zijn met hun boeken, maar zich ook gehoord voelen door het kunnen delen van inzichten vanuit de praktijk.

Door passie en hard werken groeide het bedrijf snel. Beau & Bibi kwamen in de zaak werken, ook werden gezonde, lange-termijn relaties gelegd met verschillende leveranciers. Een productiecentrum voor de papieren boeken werd opgericht én de digitale tak van het lesmateriaal werd opgezet.

Tegenwoordig is het bijna niet meer bij te benen. Zodoende groeit het aantal personeelsleden nog steeds elk jaar. En dat is maar goed ook, want met meer dan 1000 klanten willen wij nog precies hetzelfde als hoe het is begonnen: tevreden klanten die hun praktijkervaring gebruiken om samen met ons geweldige producten neer te zetten. Meet the team

Willy Willemse

Directeur/eigenaar

Beau Willemse

Operationeel manager

Yvonne Kregting

E-learning

Amy van der Plas

Content Marketeer

Robert Odekerken

Relatiemanager

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacy voorwaarden.