Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
  • Actuele eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden


BHV lesmateriaal voor opleiders van nu.

Onze BHV-lesstof omvat alles wat nodig is voor eerste hulp handelingen, brand(bestrijding) en evacuatie. Met kleurrijke illustraties, begrijpelijke taal en tal van oefenvragen is de lesstof geschikt voor elke cursist. Het materiaal voldoet aan de actuele richtlijnen van instanties zoals de Nederlandse Reanimatie Raad, het Oranje Kruis, NIKTA en het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid.

BHV lesmateriaal Over onsGoede prijs-kwaliteit

Ons lesmateriaal voldoet aan alle richtlijnen en is gunstig geprijsd ten opzichte van andere aanbieders.Ook in het Engels

Bij hetveiligheidsboek.nl hebben we zowel de papieren boeken als de e-learning BHV vertaald naar het Engels.


Te personaliseren

Geef het lesmateriaal de uitstraling van jouw organisatie mee door het te personaliseren.

E-learning & lesboeken

Gecertificeerd door de NRR

Onze module Reanimatie is erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. Deze module is verwerkt in alle BHV en EHBO producten van hetveiligheidsboek.nl.BHV aanbod

Papieren boeken

Papieren boek

E-learnings

E-learning

Presentaties

Presentatie

Herhalingstitels

E-learning BHV herhaling 

De e-learning BHV herhaling is ontworpen voor cursisten die een herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener (BHV) volgen. Door middel van een entreetoets heeft de cursist meteen zicht op de onderwerpen die hij/zij niet (meer) volledig beheerst.

✔️ Focus op onderwerpen die aandacht nodig hebben.

✔️ Meteen beschikbaar na aanschaf.

✔️ Houd de voortgang van je cursisten in de gaten.

Bekijk deze titel

Onze BHV klanten aan het woord:

"Wij werken intensief samen met hetveiligheidsboek.nl, hierbij maken wij gebruik van het cursusboek en de e-learning modules voor onze reguliere en Incompany BHV trainingen. Het contact met hetveiligheidsboek.nl is vanaf dag één goed, het wekelijks contact met Yvonne en Bibi is prettig en niets is te veel gevraagd."
Mike van GoghBHV Nederland
"hetveiligheidsboek.nl maakt het verschil voor mij als opleider van e-learning. Heb je ideeën, uitdagingen of suggesties dan staan zij voor je klaar.
Het systeem werkt simpel en doeltreffend. Het team van hetveiligheidsboek.nl is bereid om te communiceren voor jou en als brug te fungeren indien nodig."
Jason HengeveldE&J BHV Opleidingen
"Vetraned maakt al sinds jaren gebruik van de diensten van hetveiligheidsboek.nl. Wij ervaren de samenwerking als ontzettend prettig. De communicatielijnen zijn kort en suggesties worden serieus overwogen en vaak snel geïmplementeerd. Er wordt altijd met de klant meegedacht."
Richard DohmenVeTraNed

Interesse gewekt?

Ontdek alle mogelijkheden in onze webshop!