Actuele eindtermen
Eigen kaft voor opleiders
Binnen 48 uur verzonden
 • Actuele eindtermen
 • Eigen kaft voor opleiders
 • Binnen 48 uur verzonden

Eerste Hulp aan Kinderen

E-learning

Deze e-learning beschrijft alle theorie om goed voorbereid een Eerste Hulp aan Kinderen, Acute Zorg module Kind en Omgeving of Kinder-EHBO cursus te volgen. De e-learning is interactief dankzij video's, oefenvragen, luister- en aantekenfunctie. 

 • Altijd up-to-date: 
  • De e-learning bevat alle leerstof om het IKK-gecertificeerd diploma Eerste Hulp aan Kinderen, Acute Zorg module Kind en Omgeving of Kinder-EHBO te behalen.
  • De leerstof is conform de actuele richtlijnen Eerste Hulp 2021 van onder andere de Nederlandse Reanimatie Raad, het Oranje Kruis, NIKTA.
 • Ook beschikbaar als papieren boek, herhalingstitel en als Engelstalige uitgave. 
 • Bijhorende online presentatie beschikbaar.
 • Makkelijk online leren, vanaf een laptop, mobiel of tablet. 


Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

 • Online leren
 • 1 jaar onbeperkt toegang
 • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen, kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het (Proef)examen of de Eindtoets.

Bij afname van 1 ex. € 14,50
Bij afname van 25 ex. € 12,95
Bij afname van 50 ex. € 10,95
Bij afname van 100 ex. € 9,95

Papieren boek

Kleurenillustraties en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

De leerstof is opgedeeld in 5 hoofdstukken.

Het papieren boek is inhoudelijk gelijk aan de e-learning: ze zijn naast elkaar te gebruiken.

Voor opleiders is bij grotere afnames op verzoek een gratis PowerPoint-presentatie beschikbaar.

Actueel conform de laatste richtlijnen - Na aanschaf meteen beschikbaar - Voortgangsmonitor cursisten - Ook voor mobiel / tablet

De e-learning is inhoudelijk gelijk aan het papieren boek: ze zijn naast elkaar te gebruiken.

Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Na elk van de 5 hoofdstukken zijn meerkeuzevragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt. Bij een foutief antwoord wordt aangegeven wat het juiste antwoord had moeten zijn. 

Als alle hoofdstukvragen zijn gemaakt is er een mogelijkheid een volledig (Proef)examen te maken. Na het maken van het (Proef)examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn.

Na het slagen voor het (Proef)examen krijgt de cursist een certificaat per mail toegezonden. Het certificaat van het (Proef)examen kan fungeren als toegang tot de praktijkles.

ISBN/EAN 9789079007974
Taal Nederlands