• Meest recente eindtermen
  • Eigen kaft voor opleiders
  • Binnen 48 uur verzonden

Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden  (VIL-VCU)

De nieuwste versie van Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU) is als e-learning (digiboek) leverbaar en bevat alle leerstof om het VIL-VCU-certificaat te behalen. De, in deze uitgave, inbegrepen leerstof voor Basisveiligheid (B-VCA) en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) is ook apart verkrijgbaar. De inhoud is conform de actuele eind- en toetstermen. Voor het papieren boek verwijzen wij naar Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) incl. VIL-VCU. Bevat veel (oefen)examenvragen (inclusief de nieuwe vraagvormen).

Je kiest voor een digiboek. Waar je ook bent: op je werk, in de trein of thuis, je kunt vanaf elke locatie de e-learning omgeving bereiken. Meer weten?

  • Online leren
  • 1 jaar onbeperkt toegang
  • Je ontvangt direct toegang

Via internet log je in om de cursus te starten. Begin met hoofdstuk 1 en lees, luister en bekijk de inhoud van het hoofdstuk. Maak hierna de bijbehorende oefenvragen om je voortgang te toetsen.

Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorlopen kun je direct nagaan of je de stof voldoende beheerst door het maken van het proefexamen.

Bij afname van 1 ex. € 22,50
Bij afname van 25 ex. € 21,50
Bij afname van 50 ex. € 19,95
Bij afname van 100 ex. € 17,95

E-learning (digiboek)

Kleurenillustraties, films en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie.

Na elk van de 12 hoofdstukken zijn meerkeuzevragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt. Bij een foutief antwoord wordt aangegeven wat het juiste antwoord had moeten zijn. 

Als alle hoofdstukvragen zijn gemaakt is er een mogelijkheid een volledig (proef)examen te maken. In dit (proef)examen zijn de nieuwe vraagvormen opgenomen. Na het maken van het (proef)examen is het aantal goed beantwoorde vragen te zien en welke antwoorden fout zijn. Na het slagen voor het (proef)examen is er een certificaat te downloaden. 

De volgorde van de paragrafen is gelijk aan die van de digiboeken Basisveiligheid (B-VCA) en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA).

De e-learning is inhoudelijk gelijk aan het papieren boek (zie Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) incl. VIL-VCU): ze zijn naast elkaar te gebruiken.